Bel mij op 06 40 99 32 99
Advies online

Astrologie is meer dan sterrenkijken en vage voorspellingen!

Meer informatie:

Al vanaf mijn puberteit ben ik boeken gaan lezen over sterren en planeten en wat de betekenis ervan is voor de mensen op aarde. Ik heb vanaf 2005 tot en met 2015 gestudeerd aan 2 verschillende opleidingen tot astroloog. Ik ben er van overtuigd dat alles in de kosmos van nut is voor ons hier op aarde. De mens is een klein stukje van het grote geheel. Een horoscoop geeft inzicht in karakterstructuren, kwaliteiten, conflicten, uitdagingen en het vertelt vooral heel veel over de rode draad van uw leven. Het is de afspiegeling van uw levensthema hier op de aarde. 

Waar ligt uw hart? Wat blokkeert u? Welk familiethema bent u aan het uitwerken en hoe?

Vooral de ouder-kind-horoscopen zijn erg mooi om inzicht te krijgen in de uitwisseling tussen ouders en kinderen. Wilt u inzicht krijgen in waar de mogelijkheden, uitdagingen en problemen kunnen liggen in de opvoeding van uw kind? Dan kunt u middels een horoscoop daarover meer te weten komen.

Een horoscoop is een blauwdruk van het leven van de mens op het moment van zijn geboorte. Ieder mens is uniek omdat hij op een andere datum , plaats en een andere tijd is geboren. Dus ook geen enkele horoscoop is hetzelfde, zelfs die van een tweeling niet!Al in het oude Egypte, in de tijd van de Babyloniërs,bestudeerde men de sterren, zon en maan en de invloed ervan op de aarde en het leven van de mens. Een horoscoop is een prachtig instrument om de oorzaak van steeds terugkerende conflicten in jezelf, maar ook tussen mensen onderling en ook familiepatronen, inzichtelijk te maken.

Het heeft dus niets te maken met de zgn horoscoop op de achterste pagina van de roddelbladen, dit doet slechts afbreuk aan de echte beroeps-astrologie.

Alles bestaat uit energie en alle energieën beïnvloeden elkaar. Kijk alleen al naar hoe de maanfasen invloed hebben op het getij, maar ook zeker op de cyclus van sommige vrouwen! De aarde is een grote magneet en de vogels weten hun koers naar het zuiden te bepalen door te balanceren op dat magnetische veld van de aarde. Ja dus ook wij worden beïnvloed door alles om ons heen.

Het mooiste van het werken met astrologie is dat je iemand kunt begeleiden bij levensvraagstukken. Karakterstructuren en gebeurtenissen haal je uit de horoscoop, waardoor dingen voor de cliënt helder worden en hij verder kan.

Blog berichten gerelateerd aan

Astrologie

Geen berichten gevonden.