Bel mij op 06 40 99 32 99
Advies online

Succesverhalen

Lees hieronder alle verhalen van Homeopathie-Kindertherapie-Nijmegen.

Overleden Opa

“Opa is dood en mijn dochter van 6 kan er niet van slapen. Zij begrijpt niet waarom hij er ‘ineens’niet meer is en waar hij gebleven is. We hebben haar niet meegenomen op de uitvaart omdat we dat te heftig vonden voor haar. zij had een hele goede band met opa en we dachten dat het niet goed voor haar was. Maar nu lijkt ze er emotioneel door van slag, ze denkt dat hij terugkomt... Na een 5 tal sessies rouwverwerking met spel en tekeningen, begrijpt het meisje dat ‘opa in de wolken is’ en dus niet meer terug kan komen. Ze heeft opa niet meer gezien toen hij dood was en ze begreep niet wat dood was.. Op de laatste sessie, waarin ze een wolk van papier gemaakt heeft, staan we samen voor het raam. En ze zegt: “kijk op die grote wolk woont mijn opa”.. en ze zwaait even...

Anoniem

Broekplassen

“Mijn zoontje van 4 plaste nog regelmatig in zijn broek. Vreemd genoeg deed hij dit alleen thuis, nooit op school of ergens anders. Wanneer ik hem naar de wc stuurde werd hij boos en zei dat hij niet hoefde, vervolgens had hij een kwartier later weer een natte broek.... Om moe van te worden. Het leek wel of hij mij aan t uitproberen was... Ik hoorde via via van de praktijk voor Kindertherapie van Sandra. Zij heeft een 6 tal sessies met mijn kind gedaan. Spelenderwijs is zij erachter gekomen dat mijn zoontje jaloers was op zijn pasgeboren zusje. Door simpele veranderingen in de aanpak thuis, en hem 1 op 1 momenten van aandacht te geven, is het probleem nu opgelost. Ik ben blij dat ik hulp gevraagd heb; soms is een objectieve visie en advies van een ander/professional even een eye-opener...”

Anoniem

Klachten na vaccinatie

“Mijn dochtertje werd standaard ingeënt volgens het Rijksvaccinatieprogramma, net als zoveel kinderen. Toch merkte ik dat sinds zij de derde DKTP vaccinatie had gehad dat zij erg onrustig ging slapen, hangerig bleef en na een paar dagen ging hoesten. Zo erg, dat ik het gevoel had dat ze er benauwd van werd. Ik werd er angstig van en ging naar de huisarts. Deze constateerde astmatische bronchitis. Ik vroeg hem of dit door de vaccinatie kon komen maar hij reageerde dat dat onzin was. Ik ben na 3 aanvallen van astmatische bronchitis bij de praktijk voor homeopathie van Sandra beland. Zij gaf mijn dochter een homeopathische remedie om de mogelijke vaccinatieschade te ontstoren. Ik vond het in het begin maar eng. Maar nu ik dit 5 maanden geleden aan mijn dochter heb gegeven, is zij nog steeds niet meer gaan hoesten en benauwd geweest. Zelfs niet als zij wél verkouden is... Ik ben blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb en dat ik verder heb gezocht naar een oplossing”.

Anoniem

Altijd verkouden

“Mijn zoontje van 3,5 jaar oud had last van chronische verkoudheden en oorontstekingen. Ook zijn gehoor werd slechter doordat er steeds slijm achter zijn trommelvliesjes bleef zitten. Ik moest me zorgen maken over zijn taalontwikkeling en hij kon beter buisjes in zijn oren krijgen zeiden ze bij het consultatiebureau. Toen heb ik via internet de praktijk van Sandra gevonden. Mijn zoontje kreeg 2 maanden lang een homeopathisch middel. Hierna is zijn gehoor én spraak weer goed verbeterd. De verkoudheden zijn stukken minder geworden en de oorontstekingen heeft hij nu al 9 maanden niet meer gehad”.

Anoniem

Kindertherapie

Ik ben bij jou in de praktijk geweest voor mijn twee kinderen en ik heb dat altijd als prettig ervaren en zeker de kinderen die het heel fijn vonden om bij langs te komen in je praktijk! Je nam altijd de tijd voor ons en je had altijd mega geduld met zoonlief!! Ik vond het ook jammer dat je ging verhuizen. En ik kon altijd bellen voor advies en je hebt mij echt uit de brand geholpen toen met zoonlief en zijn verkeerde reactie op een vaccinatie!! Ik heb je altijd als erg prettig ervaren!

Danielle S - Den Helder

Psychose

Op mijn 16e heb ik een psychose gehad met daarbij sterke dwangklachten. Sandra Siersema heeft mij hierin therapeutisch begeleid, dmv intensieve gesprekken en algemene hulpverlening. Het resultaat was een verbetering in mijn persoonlijk en emotioneel vermogen.

Joey N

Kindertherapie

Hallo Sandra, alles gaat goed met ons. Ik heb nu weer werk en Kim gaat lekker naar school. Via deze mail bevestig ik dat mijn dochter bij Sandra in therapie is geweest. De therapie was naar tevredenheid. Sandra gaf goed aan wat ze had gedaan en ook wanneer volgens haar de therapie afgerond kon worden. Ze hield ons niet onnodig aan een lijntje.

Anoniem

Zwangerschapsbraken

"Ik wist nog maar net dat ik zwanger was toen het spugen al begon. Toen ik 4 maanden zwanger was had ik er nog last van, vooral 's morgens. Ik werd er moe van en at heel weinig. De verloskundige adviseerde me om naar de homeopaat te gaan. Ik heb na de inname van het middel nog een paar weken af en toe een aanval van misselijkheid gehad, maar ik ben nu ruim 6 maanden zwanger en ik het is helemaal beter geworden. Wat ik wel frappant vind is dat mijn rugklachten ook zijn verdwenen met datzelfde middel. Het blijkt een middel te zijn wat goed bij mij als persoon past. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb, ik ga nu zonder al te veel klachten door de zwangerschap heen.."

Mevr. J - Anna Paulowna

Angst

"De angsten die mijn zoontje had als hij in het donker op zijn kamertje lag waren heel heftig. We moesten hem altijd bij ons in bed nemen. "s nachts werd hij vaak krijsend wakker en klampte zich dan aan me vast. Ook was hij overdag vaak onrustig en had driftaanvallen waarbij hij met zijn hoofd op de vloer bonkte. Na het geven van de homeopathische korreltjes was ik zeer verbaasd; Zijn gedrag werd rustiger en na een week sliep hij 's nachts door! We hebben het middel nog wel 1x moeten herhalen maar daarna ging het veel beter".

Mevr. Dekker - Den Helder

Online advies

Online advies is een laagdrempelige manier om nadere informatie te krijgen over uw klachten of de vragen.

Meer weten

Succesverhalen

Meer weten over de mensen die je voorgingen op het gebied van Homeopathie? Bekijk alle verhalen op de pagina.

Lees meer

Direct Contact

06 40 99 32 99

Ambulant in Nijmegen en directe omgeving in een straal van 15KM

Contact Pagina