Bel mij op 06 40 99 32 99
Advies online

Wie ben ik?

In 2001 startte ik als Klassiek Homeopaat een praktijk in Den Helder.

In 2001 startte ik als Klassiek Homeopaat een praktijk in Den Helder. Vanaf 16-05-2018 ben ik werkzaam in Mens Centrum voor Complementaire Geneeswijzen te Nijmegen.

Mensen kunnen bij mij terecht voor de behandeling van lichamelijke en psychische klachten. Homeopathie is een milde, maar ook diepgaande geneeswijze die gebaseerd is op de visie dat iedere klacht een verstoring is in de vitaliteit/levensenergie dat tot uiting komt op lichamelijk, emotioneel of mentaal niveau. Een homeopathisch middel dat goed afgestemd is (gelijksoortig is) op de mens die aan de klacht lijdt, herstelt deze vitaliteit en doet zo de klacht verdwijnen.

Sinds 2008 werk ik als Integratief Kindertherapeut met kinderen die gedragsproblemen hebben of emotionele klachten als angst, agressie, onrust en verdriet. Ook werk ik met kinderen die getraumatiseerd zijn of een verlies te verwerken hebben.Daarnaast is er ook ouderbegeleiding.

"Ik ben ervan overtuigd geraakt dat zowel lichamelijke klachten als emotionele klachten op een bepaald moment in je leven ontstaan om je mogelijk verder te helpen op je pad. De kunst is, zowel bij je kind als bij jezelf, ernaar te leren luisteren.

Ik zou wel willen, maar ik kan niet iedereen helpen. Dat kan geen enkele therapeut of arts. Maar toch is het mooi dat je wel vaak een schakel kunt zijn op een bepaald moment in iemands leven; je helpt iemand een stukje verder op weg, soms is het ook een opstapje tot het inslaan van een andere weg naar verdere genezing of zelf-ontwikkeling."

- Sandra Siersma

Online advies

Online advies is een laagdrempelige manier om nadere informatie te krijgen over uw klachten of de vragen.

Meer weten

Succesverhalen

Meer weten over de mensen die je voorgingen op het gebied van Homeopathie? Bekijk alle verhalen op de pagina.

Lees meer

Direct Contact

06 40 99 32 99

Ambulant in Nijmegen en directe omgeving in een straal van 15KM

Contact Pagina